Speciale Accenten

TEGELGOOT

ONZICHTBAAR FUNCTIONEEL

Een douchegoot kan in sommige gevallen de harmonie in een badkamer verstoren. Wij kiezen er daarom vaak voor om hier een tegelgoot in te leggen. Wanneer we deze bekleden me de huidige vloertegel verandert het doucheoppervlak in één geheel.

Drempel

WANNEER JE OVER DE KLEUR STRUIKELT

Vaak zijn de kant en klare drempels niet mooi afgestemd op het geheel van een nieuwe badkamer. Daarom maken we deze drempels regelmatig zelf van dezelfde tegel als de vloer. Deze valt dan mooi weg in het geheel maar blijft de functie behouden.

Voetenbankje

EEN KOUD KUNSTJE ONDER EEN WARME DOUCHE

Veel vrouwen kennen waarschijnlijk het gestuntel onder de douche wel wanneer ze de benen willen scheren. Met dit voetenbankje kun je geheel ontspannen je benen scheren zonder om te vallen.

Nis met verlichting

FUNCTIONELE SFEERMAKER

Naast dat een nis heel mooi staat kan deze ook heel functioneel zijn. Wanneer we deze in de douche plaatsen is er voldoende ruimte om je verzorgingsproducten kwijt te kunnen. De verlichting in de nis schijnt zacht zodat je ‘s ochtends rustig wakker kunt worden onder de douche zonder meteen het grote licht te hoeven aandoen.

Bijzonder tegelwerk

STANDAARD MAG, ANDERS OOK

Het kan heel leuk zijn om een accent aan te brengen in de badkamer door middel van een patroon of een bijzondere tegel zoals bijvoorbeeld Pebblestones. We gaan geen uitdaging uit de weg en zijn hier graag creatief in.

(Vloer) Verlichting

KOM IN DE MOOD

Wij spelen graag met verlichting. Met mooie lichtaccenten kun je een geweldige sfeer in een badkamer creëren. Aangezien we vaak ook op donkere momenten zoals in de ochtend en avond gebruik maken van de badkamer kan het heel fijn zijn om in een sfeervolle verlichte badkamer je dag te beginnen of te beëindigen.

Toiletrolreservoir

EEN LELIJKE ROL IN EEN KNAPPE BEHUIZING

Een toiletrol staat niet bepaalt bekend als een sfeervolle accessoire. We hebben dit daarom liever zo min mogelijk in het zicht. Wij maken daarom zelf deze reservoirs waar meerdere rollen in opgeborgen kunnen worden. De binnenkant werken we mooi af met de tegel van de badkamer.

Call Now Button