SiKlus finalist vakwerk awards 2020!

SiKlus ook maatschappelijk betrokken!
augustus 3, 2020
SiKlus te zien in de nieuwe BOUWMAAT commercial!
januari 8, 2021
Show all

SiKlus finalist vakwerk awards 2020!

We zijn door de jury van de VAKWERK AWARDS genomineerd in de categorie renovatie en onderhoud.
We willen natuurlijk heel graag winnen dus deel dit bericht en stem op ons door op onderstaande link te klikken!
SiKlus, Badkamers met passie!
 
 
 

 

Het omtoveren van deze sfeerloze ruimte ging een paar stappen verder dan ‘even’ het tegelwerk en de kranen vernieuwen: de wanden werden gesloopt tot op de balken, de vloer ging er uit, de vloerbalken werden grondig geïnspecteerd. Simone klaarde de klus met haar partner Ron Folkertsma. Gelukkig troffen ze een dikke, harde houten vloer aan van minstens 100 jaar oud. Dat was een mooi fundament om opnieuw op te bouwen. “We hebben lichte materialen gebruikt, zodat we licht kunnen bouwen – maar wel stevig.”

Speciaal punt van aandacht was de scherpe hoek, waarin de rechterkant van deze ruimte eindigt. Simone loste het op door er een schapje met bovenlicht te maken, waardoor het een natuurlijker eindpunt vormt. Niet alleen op de wanden trekken de bijzondere tegels de aandacht; de vloer mag er ook zijn. “Maar als je zo’n mooi patroon hebt, dan vind ik het zonde om er een metalen goot in te leggen. We hebben met een tegelgoot zoveel mogelijk het patroon meegenomen.”

Waar de argeloze klant een standaard-element verwacht, komen Simone en Ron met slimme oplossingen. De radiator is niet wit, maar antraciet zoals de tegels er achter. Ook ontbreekt er bij het toilet een closetrol-houder, want dit duo construeerde in de holle wand een nis, waarin toiletrollen slim onzichtbaar en droog opgeborgen worden.

Daarmee zijn de vernuftige oplossingen niet op. Zo is er ook een verhoogde voetsteun in het douchedeel, handig bij  het scheren van vrouwenbenen. “Daar denken wij mannen dus niet aan”, lacht partner Ron.

 

STEM HIER
Call Now Button