Diensten

Sanitair, nieuw & renovatie

UW VERBOUWING, ONZE ZORG

We begrijpen heel goed dat een verbouwing een inbreuk op uw privacy kan zijn. Wij respecteren dat we te gast zijn in uw woonomgeving en doen er alles aan om de eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.

Om tijdens sloop en / of breek werkzaamheden de overlast van stof zoveel mogelijk te minimaliseren, gebruiken wij professionele stofafzuiging en dekken wij loop routes tijdens de verbouwing volledig af. Ook worden bij de aangrenzende ruimtes de toegangsdeuren tijdens de sloop volledig afgedicht.

Keukens

WIJ STAAN OPEN VOOR UW WENSEN

De renovatie van uw keuken kan verder gaan dan alleen het plaatsten van de keukenkasten. Desgewenst verzorgd SiKlus alles voor u. Vanaf de voorbereidingen tot aan de volledige afwerking van uw keuken. Van vloer, wand tot plafond afwerking.

Daarnaast is het mogelijk om door ons een keuken te laten ontwerpen aan de hand van uw wensen en binnen het door u gestelde budget.

Schilderwerk & Behang

AANDACHT VOOR IEDERE CENTIMETER

Zowel voor binnen als voor buiten schilderwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Een kleurtje op de muur of onderhoud aan de buitenkozijnen, alles met zorg uitgevoerd voor een mooi resultaat.

Ook voor een nieuw behang kunt u contact met ons opnemen.

Algehele renovatie

EEN DROOM LATEN VERANDEREN IN WERKELIJKHEID

Het kan gebeuren dat u eindelijk uw droomhuis gevonden heeft maar dat u door gebrek aan tijd of handigheid wellicht uw droom zou moeten laten varen omdat er teveel aan uw droomhuis vast zit.

Wij bieden graag voor u de oplossing met een passende offerte.

Montage & Timmerwerk

UW IDEE DOOR ONS UITGEWERKT

Er zijn een hoop mogelijkheden denkbaar als het om montage en timmerwerk gaat. U kunt denken aan het installeren van een douchecabine tot het op maat maken van een walk in closet interieur. Veel is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken.

Plaatsen schutting & tuinhuis

STANDAARD MAG, ANDERS OOK

Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes. We kunnen de door u aangekochte materialen plaatsen maar ook speciaal voor u ontwerpen en uitvoeren.

Hoe ver wilt u gaan? We gaan graag met u mee.

Call Now Button